Георги МарковФейсбук 1. Месец февруари на пресконференция, излъчвана на живо, президентът

...
Георги МарковФейсбук 1. Месец февруари на пресконференция, излъчвана на живо, президентът
Коментари Харесай

Георги Марков: Правителствата в Европа ще падат като круши!

Георги Марков

Facebook

 

1. Месец февруари на конференция, предавана онлайн, президентът Байдън: “Ако Русия нападне Украйна, няма да има към този момент Северен поток 2. " На въпрос на публицист: по какъв начин Съединени американски щати може да управлява потока, в случай, че Германия взема решение, отговорът е: “Мога да ви обещая, че можем да се оправим ".

Излезе прав индивидът. Северен поток гръмна, а някогашният полски външен министър Радек Сикорски изпадна в възторг: “Благодаря ти, Съединени американски щати! ”

2. Ангела Меркел след четири мандата като канцлер рядко приказва, единствено дето се изтърва: “Путин чакаше да си потегли, с цел да стартира войната. ”

Вчера обаче на конгрес в памет на Хелмут Кол тя беше по-речовита: “Думите на Путин да се взимат на съществено! Не е симптом на уязвимост, а на политическа мъдрост да запазим пространство за маневриране. ”

Сигурно госпожата е видяла, че в Любмин, Източна Германия, цялото градче бе на Площада с плакати: “НЕ на Съединени американски щати, ДА на газа! ”

Бунтовете в Германия ще почнат, както 1989 година от източногерманците.

3. Унгарското държавно управление разгласи национално допитване: съгласни ли са унгарците със глобите против Русия?

В Народното събрание Орбан съобщи, че никой не може да слага на карта европейските стопански системи и живота на европейците. Войната продължава, а стопанската система и животът в Европа се утежнява. Русия не е на колене, има плюс облага от 158 милиарда евро от експорт на сила, а ние се простреляхме в крайници.

Решението за глобите е взето от брюкселските бюрократи и европейските елити, рече Виктор: “Време е да се попитат европейските жители. Ние, в Унгария, ще сме първите, които ще чуем гласа им. ”

P. S.: Пустите унгарци бяха непокорни при комунизма, по този начин е и във времето на неолиберализма. В Далас Орбан назова пред Тръмп днешните прогресисти “комунисти с тапия ”.

Чехите - и те! Вчера още веднъж извършиха Вацлавски намести, както есента 1989 година

Правителствата в Европа ще падат като круши!

 

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР